INCREDIBIL! S-a dus după ajutor la Poliţie, dar va fi cercetată penal. Descoperirea oamenilor legii (VIDEO)

Embed:

S-a dus după ajutor la poliţie, dar va fi cercetată penal. Este vorba despre o tânără în vârstă de 18 ani, domiciliată în Capitală, care a minţit forţele de ordine spunând că i-a fost furat telefonul în stradă.

Potrivit acesteia, atacul ar fi avut loc într-un parc public din sectorul Ciocana.

Iniţial poliţiştii au iniţiat procedura penală conform legislaţiei, sub aspectul comiterii infracţiunii de jaf, fiind desfăşurate ample acţiuni speciale de investigaţii şi de urmărire peanlă.

Pe parcursul investigaţiilor forţele de ordine au înaintat un şir de ipoteze, privind circumstanţele săvârşii jafului elucidate de către eventuala victimă, însă au fost constatate detalii care au demonstrat că, ”victima” a depus o plângere falsă.

Respectiv fiind audiată suplimentar, aceasta a recunoscut cele incriminate. Potrivit ei, telefonul mobil de model “Iphone 5” l-ar fi vândut unui cunoscut, iar pentru a ascunde de părinţi acest lucru, le-a spus că a fost jefuită în stradă şi a solicitat intervenţia poliţiei pentru a investiga cazul.

Acum oamenii legii adună toate probele necesare pentru ai demonstra vinovăţia în instanţa de judecată, pentru faptul depunerii intenţionate a declaraţiilor false

Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu