Incredibil. Regina Elisabeta a II-a și-a pălmuit nepotul la o petrecere

Elton John a dezvăluit în autobiografia sa ”Me” mai multe secrete din sânul familiei regale. Unul dintre acestea este momentul în care Regina Elisabeta a II-a l-a lovit peste față pe nepotul ei Viscount Linley. Muzicianul spune că acesta a refuzat să plece de la petrecerea la care se aflau pentru merge să-și supravegheze sora, pe Lady Sarah Armstrong-Jones, scrie realitatea.net.

Artistul britanic spune că incidentul a avut loc în timpul unei petreceri la care au participat mai mulți membri ai familiei regale britanice.

Atunci, suverana i-ar fi cerut nepotului ei să își supravegheze sora, care se simțea rău, retrăgându-se în camera ei. Cu toate acestea, Linley voia să rămână și să se bucure de petrecere, lucru ce i-a displăcut mătușii lui.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe regina Elisabeta a-II-a să îl lase să rămână, aceasta l-a plesnit ușor peste obraz, spunându-i «Nu [pleosc] te [pleosc contrazici [pleosc] cu mine! [pleosc] Eu [pleosc] sunt [pleosc] Regina!» Știu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară”, a scris Elton John în carte.

David Armstrong-Jones, în vârstă de 57 de ani, a fost cunoscut ca Viscount Linley până în anul 2017, când, după moartea tatălui său, Antony Armstrong-Jones, a devenit al doilea conte de Snowdon. Viscount Linley este fiul Prințesei Margaret.

Elton John și-a amintit în cartea sa și de Prințesa Diana, pe care a cunoscut-o în 1981 la o petrecere. Cântărețul a scris despre Diana că „a fost binecuvântată cu o abilitate incredibilă de a socializa, o abilitate care îi făcea pe oameni să se simtă complet comfortabili în compania sa”, o calitate pe care, crede el, prinții William și Harry au moștenit-o de la ea.

Elton John își amintește și cum actorii Richard Gere și Sylvester Stallone au fost la un pas să se bată pentru atenția Prințesei Diana.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu