INCREDIBIL! Kalașnikov va deschide un magazin de suvenire în cel mai mare aeroport din Moscova

Producătorul de arme de asalt Kalaşnikov va deschide un magazin de suvenire în cel mai mare aeroport din Moscova, informează The Guardian.

Magazinul va vinde modele de plastic AK-47, îmbrăcăminte tip camuflaj şi tricouri pe care scrie: "Iubesc AK", pe aeroportul Şeremetievo din Moscova.

Un oficial al aeroportului moscovit a declarat că modelele armamentului, pistoale automate şi puşti, vor fi imitaţii fidele ale armelor originale şi nu vor prezenta probleme de securitate.

"Kalaşnikov este una dintre cele mai populare mărci la care oamenii se gândesc atunci când vine vorba de Rusia. Aşa că suntem încântaţi să oferim tuturor posibilitatea de a cumpăra un suvenir rusesc cu numele companiei noastre", a declarat Vladimir Dmitriev, şeful departamentului de marketing Kalaşnikov.

AK-47 este prima puşcă produsă de firma Kalaşnikov, aceasta are costuri minime de producţie şi este sigură chiar şi în condiţii meteorologice extreme. A fost lansată în 1948, fiind folosită de întreaga Armată sovietică.

Armele AK-40 au fost folosite vreme de 70 de ani de forţele ruse şi sunt preferate de insurgenţii de-a lungul tuturor continentelor.

Aeroportul internaţional Şeremetievo este unul cel mai circulat aeroport din Rusia, în anul 2015 fiind traversat de peste 31 de milioane de pasageri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu