Incredibil, dar adevărat. Care este soarta eroului-cerşetor de la Manchester

Incredibil, dar adevărat. Omul străzii, care a acționat ca un erou în timpul atentatului de la Manchester și a scos cuiele din fețele copiilor răniți după concertul lui Ariana Grande, s-a întors la cerșit, scrie Realitatea.net.

În valul de emoție creat în urma atentatului de la Manchester Arena, lui Stephen Jones i s-au promis marea cu sarea.

Acum, însă, la trei săptămâni de la atentat bărbatul de 35 de ani a fost fotografiat în timp ce cerșea din nou pe stradă.

Imediat după atentat s-au deschis linii de crowfunding care au anunțat că au strâns 30.000 de lire sterline pentru Jones, iar fiul patronului de la clubul de fotbal West Ham a declarat că-i plătește chiria timp de 6 luni până se pune pe picioare.

Se pare că nimic din toate acestea nu s-a concretizat din moment ce omul străzii a revenit la vechea lui ocupație, potrivit The Mirror.

Jones, un om al străzii care se afla în apropierea arenei din Manchester în momentul în care s-a produs atentatul, a sărit imediat in ajutorul victimelor: "Dacă sunt un om al străzii nu înseamnă că nu am inimă [...] Erau foarte mulţi copii plini de sânge. Plângeau şi ţipau...", a explicat atunci Stephen Jones.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu