Incredibil! Cum a slăbit Beyonce după nașterea gemenilor. Totul despre dieta secretă a artistei

Beyonce și-a recăpătat formele rubensiene după ce a dat naștere unei perechi de gemeni la mijlocul anului 2017. Diva arată minunat și poartă ținute tot mai provocatoare, care-i pun în evidență picioarele și abdomenul foarte tonifiate, scrie realitatea.net.

Dovadă stau o serie de fotografii pe care vedeta de 36 de ani le-a postat pe contul ei de Instagram. La doar 8 luni de la nașterea gemenilor Rumi și Sir, Beyonce îmbracă plină de încredere haine sumare.

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că artista a ținut o dietă drastică pentru a da jos kilogramele pe care le-a câștigat în timpul sarcinii, scrie The Hollywood Reporter.

O figură importantă în showbizul mondial, Beyonce a recunoscut că și-a recăpătat silueta după multe eforturi culinare. Se pare că faimoasa cântăreață urmează cu strictețe dieta vegană pe care a adoptat-o cu ani în urmă, însă pentru a mai corecta pe ici pe colo, ea ține ocazional dieta Neera.

În ce constă dieta? Ai nevoie de 3 litri de apă, o cană de suc de lămâie, o cană de sirop arţar sau de melasă și o linguriţă de piper cayenne.

Cum prepari dietaAmestecă bine toate ingredientele și va rezulta o băutură. Trebuie să bei între 8-12 pahare pe zi, din acest amestec. Practic, acestea vor fi „mesele” pe toată ziua, nu ai voie să consumi alte alimente, pentru ca dieta să dea rezultate spectaculoase.

Trebuie să ai mare grijă însă, pentru că acest regim strict este de fapt o dietă de detoxifiere și este posibil să te confrunţi cu stări de sete accentuată, dar și oboseală. Înainte să urmați această dietă, indicat ar fi să consultați un medic.

Beyonce nu este singură care a urmat dieta Neera, vedete precum Angelina Jolie, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow, Demi Moore şi Ashton Kutcher i-au urmat exemplul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu