INCREDIBIL! Chişinăul, printre locurile în care este indicat să te distrezi înainte de a muri

Embed:

În ultimii ani, ţara noastră a fost inclusă în diferite clasamente, de la topurile celor mai corupte ţări şi cele care furnizează sclavi, până la liste cu state în care locuiesc cei mai fericiţi oameni. De această dată, Matador Network, o revistă online de călătorii, a realizat un top al locurilor în care este indicat să te distrezi înainte de a muri. În listă apare şi oraşul Chişinău.

Dacă vi se întâmplă să călătoriţi undeva între Bucureşti şi Odesa, nu uitaţi să treceţi prin Chişinău pentru a încerca vin moldovenesc. Asta le recomandă jurnaliştii de la revista Matador Network celor care sunt în căutarea unor destinaţii mai puţin obişnuite. Ei au amintit despre datele oferite de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care arată că în ţara noastră se consumă cel mai mult alcool pe cap de locuitor, 18,2 litri. În clasamentul locurilor în care merită să mergi pentru a petrece, Moldova este pe locul şapte.

Şi capitala României a fost inclusă în listă, dar nu pentru băuturi, ci pentru arhitectura excepţională şi muzee. Autorii topului menţionează că este foarte uşor să ajungi în oraşul cândva cunoscut sub denumirea de "Micul Paris", din orice regiune a Europei.

Primul loc în topul destinaţiilor pentru petrecăreţii non-conformişti este ocupat de oraşul Austin, din statul american Texas. Cunoscut sub sloganul "Păstraţi Austinul ciudat", aici locuiesc o mulţime de muzicieni, studenţi şi oameni de afaceri buni pentru petrecerea timpului liber.

Cu plaje superbe şi o viaţă de noapte agitată, în Barcelona poate fi găsit chiar şi un local unde poţi servi diferite băuturi pentru doar doi euro.

O altă destinaţie recomandată de revista Matador Network este capitala Germaniei. Şi asta pentru că, la Berlin, cluburile nu par niciodată să fie închise. Cât de devreme nu ai ajunge în oraş, oricând vei putea auzi o melodie preferată şi vei găsi tineri dansând în localuri.

În top au mai fost incluse oraşele Buenos Aires, Dublin, Ibiza, Munich, New York, San Francisco şi Tokyo.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu