INCREDIBIL! Ce a făcut un bărbat la motorul unui avion, înainte de a se îmbarca la bord. Putea urma o CATASTROFĂ

Un pasager a fost reținut de poliție, după ce a aruncat trei monede la motorul unui avion, înainte de decolare, pentru a avea noroc. Avionul urma să plece în China.

Bărbatul de 31 de ani a aruncat monedele la motor, înainte de a se îmbarca împreună cu familia sa la bord. Incidentul a avut loc marţi, pe aeroportul internaţional Wuhan Tianhe din provincia Hubei. 

Zborul a fost amânat timp de 40 de minute, afectând 101 pasageri din avion, a informat presa chineză, citează observator.tv.

Soţia bărbatului se afla în spatele lui, împreună cu fetiţa de patru luni. Pe măsură ce ce apropiau de uşa cabinei, bărbatul a încetinit, a băgat mâna în buzunar şi a aruncat repede monedele, sperând cel mai probabil că nimeni nu îl va observa. 

Monedele au fost găsite pe teren lângă motorul aeronavei, după ce un gardian a avertizat personalul companiei aeriene.

Omul, numit Xia, a spus mai târziu poliției că soacra sa insista să arunce monedele pentru a avea un zbor sigur, fiind prima dată când şi copilul lor de doar patru luni era pasager.

Xia a fost reținut timp de 10 zile pentru punerea în pericol a siguranţei pasagerilor pentru a pune în pericol siguranța pasagerilor în Wuhan, în timp ce soția sa a continuat zborul împreună cu fiica lor. 

Conform Daily Mail, motorul aeronavei ar fi putut fi grav avariat sau chiar distrus dacă moneda ar fi rămas la motor, potrivit unui profesor de la Universitatea Civil Aviation din China.

Luna trecută, alte două tinere pasagere au fost arestate în China tot pentru că au aruncat monede la motorul avionului în care urmau să se îmbarce. Voiau să aibă noroc în timpul călătoriei. 

Acţiunea lor a provocat o întârziere de 2 ore, iar peste 200 de pasageri au fost afectaţi. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu