INCREDIBIL! Băutura care l-a ajutat pe un bărbat să slăbească 40 de kilograme

Cafeaua de dimineața nu te ajută doar să te trezești, ci și slăbești. Află cum a reușit un bărbat să slăbească 40 de kilograme cu ajutorul acestei băuturi.

Dave Asprey este un om de afaceri american, care susține că, în doi ani, a slăbit cu ajutorul unei băuturi speciale pe bază de cafea și a unei alimentații pe care a numit-o „Bulletproof diet”. Bărbatul a reușit să pună la punct acest stil de viață în 15 ani, timp în care a aflat cum să își facă organismul să funcționeze mai bine și mai eficient. Astfel a dat jos 45 de kilograme, a devenit mai activ și a putut să încetinească efectele îmbătrânirii, scrie unica.ro

Asprey își începe ziua cu un obicei care îl ajută să își țină în frâu poftele nesănătoase: bea o cafea specială, cu un conținut ridicat de grăsimi. Cafeina și grăsimile îți stimulează creierul și îți dă senzația de sațietate, potrivit creatorului ei. Nu este deloc greu de preparat. Ai nevoie de o cană-două de cafea în care să adaugi două linguri de unt nesărat și 1-2 linguri de ulei de cocos. Amestecă ingredientele în blender, până când vei obține o băutură cremoasă, care trebuie să înlocuiască masa de dimineață.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu