Inconştienţi în trafic. Silvia Radu cere şoferilor care nu sunt echipaţi corespunzător timpului să NU iasă în trafic

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu continuă să monitorizeze problemele drumurilor din Capitală. La acceastă oră încă se efectuează lucrări la deszăpezirea drumurilor. Silvia Radu îndeamă şoferii a căror maşini nu sunt echipate cu roţi de iarnă să nu iasă în trafic, potrivit acesteia, aceştia îngreunează lucrările de deszăpezire. 

"Ne sunt semnalate tot mai multe cazuri în care apar probleme din cauza că în trafic circulă mașini care nu sunt echipate cu roți de iarnă. Șoferii acestor autoturisme sunt rugați insistent să nu mai iasă în trafic sau să le echipeze pentru iarnă, înainte să iasă în oraș cu ele. Ei ii pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic, se pun în pericol și pe ei, dar îngreunează și lucrările de deszăpezire.

Dincolo de eforturile pe care le facem pentru a se putea circula în siguranță în Capitală, e important să eliminăm și genul acesta de probleme", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

În cadrul şedinţei de astăzi, edilul Capitalei a cerut pretorilor, dar și personalului din instituțiile publice să facă curat în oraș, în special pe trotuare, la semafoare şi la trecerile de pietoni. 

Codul galben de vreme rea expiră abia joi, 22 martie. În zilele următoare, pe timpul nopţilor, va fi frig până la minus 9 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu