Inconştienţă fără margini. Un tată beat, cu doi copii în maşină, a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un stâlp

Embed:

Inconştienţă fără margini din partea unui tânăr din satul Cimişeni, raionul Criuleni. Beat criţă, bărbatul de 28 de ani şi-a luat copiii de la grădiniţă şi a pornit cu maşina spre casă, deşi nu avea scaune auto pentru ei.

În drum spre casă, a oprit la un prieten unde s-a apucat de băut.

A plecat din nou la drum cu copiii, dar a pierdut controlul volanului şi s-a oprit într-un stâlp. Culmea e că după accident, bărbatul a luat copiii răniţi şi a plecat spre casă, de unde a chemat ambulanţa pentru a le acorda ajutor, încercând astfel să ascundă accidentul.

Veniţi la faţa locului, doctorii au stabilit că minorii au traumatisme şi au alertat oamenii legii. Şoferul le-a povestit poliţiştilor că şi-a luat cei doi micuţii de 3 şi, respectiv, 5 ani, de la grădiniţă şi a plecat în vizită la un prieten.

"Am servit cu unul cu care am ajutat la mai multe chestii... la lucru".

Copiii au fost transportaţi la Spitalul Raional Criuleni. Medicii spun că minorii aveau răni de gravitate medie, dar cu toate acestea, părinţii au refuzat spitalizarea.

Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, care a arătat o depăşire de şapte ori a normei legale.

- Tu ai băut azi şi încă ghinişor, văd că....
- Nu chiar... S-a stricat?
- Cât arată aici?
- 1,5.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, pentru că a condus în stare de ebrietate. Bărbatul va fi pedepsit şi pentru că a părăsit locul accidentului.

loading...

Lasă un comentariu