Incidentul de GROAZĂ de la Criuleni: Care este starea celor trei persoane rănite de gloanţe

Embed:

Trei oameni au fost transportaţi aseară la spital în stare gravă, după ce au fost împuşcaţi de amicul de pahar. Unul dintre ei a fost luat ostatic, iar pentru eliberarea acestuia şi reţinerea pistolarului a fost nevoie de intervenţia a 20 de poliţişti. Incidentul s-a petrecut în satul Mălăiești din raionul Criuleni. 

Victimele, doi bărbaţi de 56 de ani şi o femeie în vârstă de 55 de ani, au fost transportaţi la Spitalul de Urgență din Chișinău. Unul dintre răniţi este în stare extrem de gravă, iar doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

"Doamna, care a fost rănită doar la coapsă, starea este stabilă, se află în secţia de Traumatologie. Şi doi bărbaţi, unul în stare gravă, la unul este stabilă, se află după intervenţie chirurgicală în Reanimare. Al doilea e în stare extrem de gravă, tot după intervenţie chirurgicală, pe doze majore de adrenalină, tot la reanimare", a menţionat Vasile Şovgur, şeful Departamentului Urgenţe al IMU.

Potrivit medicilor de la Urgenţă, bărbatul care este la Reanimare, în stare extrem de gravă are toate organele interne afectate. Mai mult, pacientul a suferit şi o comoţie cerebrală puternică, după ce ar fi fost lovit cu un topor în cap.

loading...

Lasă un comentariu