Incidente la meciul Sheriff Tiraspol - Milsami Orhei. Suporteri supăraţi pe arbitri şi fotbalişti cu capetele sparte

Embed:

Haos pe stadionul din Orhei! Un grup de suporteri a intrat pe teren pentru a cere socoteala arbitrilor după meciul dintre localnica Milsami şi Sheriff Tiraspol contând pentru etapa a treia a Diviziei Naţionale de fotbal. Arbitrii au fost nevoiți să stea în centrul terenului circa 10 minute şi au mers spre vestiar însoţiţi de poliţişti.

CITEŞTE ŞI: VESTUL SĂLBATIC la Bălţi. Suporterii FC Zarea au atacat cu pietre autobuzul microbiştilor Zimbru Chişinău (VIDEO)

"Viespile" au câştigat partida cu "vulturii roșii", scor 1-0, singurul gol fiind înscris în minutul 73 de belgianul de origine congoleză Ziguy Badibanga.

Confruntarea a fost marcată de mai multe intrări dure, ca rezultat - trei fotbalişti s-au ales cu capetele sparte. Sheriff a obţinut a treia victorie la rând şi este liderul clasamentului cu 9 puncte la activ.

De partea cealaltă, Milsami a rămas pe treapta a doua a clasamentului cu 6 puncte.

"Prea mult am vrut să câştigăm acest meci. A fost un meci egal. Rezultatul ar fi putut fi unul egal sau chiar am fi putut să învingem. Primii am creat ocazii - bara lui Bugaiov", a declarat antrenorul Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac. 

"Atu-ul primordial a fost sacrificiul jucătorilor care au luptat unul pentru altul. Am avut o echipă unită în teren. Am ştiut că ne aşteaptă un meci dificil. Milsami a jucat bine şi agresiv", a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Roberto Borodin.

"O victorie importantă. Sunt foarte satisfăcut de toţi jucători, deoarece terenul nu a fost unul bun. Nu a fost mult fotbal, ci luptă. Important că am câştigat", a spus fundaşul Sheriff Tiraspol, Petru Racu. 

În celelalte meciuri ale etapei, Petrocub Hânceşti a învins cu 6-3 pe Sfântul Gheorghe Suruceni, Zaria Bălţi a terminat la egalitate disputa cu Zimbru Chişinău, scor 1-1, iar partida Speranţa Nisporeni-Dinamo-Auto Tiraspol s-a încheiat fără goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu