Incidente la meciul PAOK – Olympiakos din campionatul Greciei. Oscar Garcia a fost lovit în faţă cu o rolă de hârtie

Incidente la meciul PAOK – Olympiakos din campionatul Greciei! Partida a fost suspendată, după ce antrenorul oaspeților a fost lovit în plină figură de suporterii formaţiei gazdei cu o rolă de hârtie.

Totul a pornit de la Kevin Mirallas, care le-a făcut semne obscene fanilor lui PAOK, iar aceștia au reacționat.

Antrenorul oaspeţilor, Oscar Garcia a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, iar fotbaliştii formaţiei Olympiakos s-au retras la vestiare şi au refuzat să revină în teren şi să joace partida.

Fanii gazdelor au forțat intrarea la vestiare, pentru a le cere socoteală celor de la Olympiakos. Aceștia au considerat că antrenorul Oscar Garcia a exagerat după ce a fost lovit. Poliţia a folosit gaze lacrimogene pentru a-i împăştia pe ultrași.

Conform presei din Grecia, PAOK riscă să piardă meciul la masa verde. O decizie în acest sens va fi luat de comisiile de resort din cadrul Federaţiei elene de fotbal.

În prezent, PAOK Salonic este liderul campionatului, cu 52 de puncte, în timp ce Olympiakos se află pe locul 3, cu 46 de puncte.

În caz de depunctare, PAOK ar putea rata și primul titlu după 42 de ani. În acest moment, după 22 de etape, echipa antrenată Răzvan Lucescu are două puncte avans în fruntea clasamentului, cu două peste AEK Atena.

Până la acest meci, PAOK Salonic a avut o serie impresionantă de 15 partide câștigate consecutiv în toate competițiile în care a participat.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu