Incident violent într-o parcare din SUA. Ce a făcut un şofer nervos care avea un ciocan în mână

Incident violent într-o parcare din oraşul american Philadelphia: un şofer a lovit cu un ciocan vehiculul unui altui bărbat cu care a avut un conflict în trafic. Ciudat este că victima atacului nu s-a prezentat la poliţie.

Agresiunea a fost filmată de o cameră de supraveghere dintr-o parcare. Primul care soseşte este vehicolul condus de victimă, în care se află şi un pasager. Maşina lor este blocată de un alt vehicul, din care coboară un bărbat înarmat cu un ciocan. Acesta sparge geamul lateral al maşinii de teren, care pleacă apoi brusc din parcare, urmărită de agresor. Pasagerul, care coborâse din vehicul, este şi el lovit cu ciocanul.

"Dacă vede cineva imaginile şi recunoaşte pe oricine dintre cei implicaţi, în special pe atacator, vrem să ştim. Dar sigur că dorim să le ajutăm şi pe persoanele rănite şi sp facem dreptate celor care au fost victimele acestei infracţiuni grave", a declarat Sekou Kinebrew, Poliţia din Philadelphia.

Poliţia încearcă să identifice persoanele implicate în conflict după numerele de înmatriculare ale vehiculelor. Victimele sunt în continuare aşteptate la secţie pentru a depune plângere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu