INCIDENT VIOLENT ÎN PMAN. Un șofer, agresat de susținătorii PLDM, PAS ŞI DA (VIDEO)

Embed:

Incident violent în timpul manifestației de astăzi din Piața Marii Adunări Naționale din Capitală. Un șofer de microbuz a fost agresat de către simpatizanţii PLDM, PAS ŞI DA.

Din imagini se vede cum bărbatul a fost încercuiți de către manifestanți.

PUBLIKA.MD aminteşte că în Capitală sunt organizate două manifestaţii. Una dintre acestea este organizată oficial de PLDM, însă în spatele manifestării politice stau în realitate PAS şi PPDA, care nu au dorit să semneze solicitarea depusă la primărie. Fostul preşedinte al PLDM, Vlad Filat, a fost condamnat la ani de închisoare în dosarul fraudelor bancare de la BEM, Unibank şi Banca Socială. Totodată, primarul din Orhei, Ilan Şor, a recunoscut că a finanţat Partidul Liberal-Democrat, în timp ce formaţiunea se afla la guvernare.
CITEȘTE ȘI: Detalii noi despre relațiile dintre PAS și DA cu Ludmila Kozlovska. Open Dialog i-a invitat pe Sandu și Năstase la Bruxelles
Maia Sandu şi Andrei Năstase organizează această manifestare politică în perioada în care asupra opoziţiei planează acuzaţii extrem de grave, de legături Ludmila Kozlovska, expulzată recent din UE pentru legăturile cu serviciile speciale rusești.
Într-un interviu pentru Radio Europa Liberă, Kozlovska a spus că ONG-ul său a plătit biletul de avion al Maiei Sandu spre Bruxelles şi că a făcut lobby în Europa pentru Platon. Ea precizează în interviu că organizația s-a ocupat de cazul lui Platon din perspectiva încălcării drepturilor omului. Dar a încetat, când a aflat despre presupusa sa implicare în furtul miliardului.
CITEȘTE ȘI: Lobbysta europeană a Maiei Sandu, a lui Veaceslav Platon și a lui Andrei Năstase, expulzată din UE, s-a dovedit a fi cetățean a Federației Ruse (FOTO)
Recent, jurnaliștii de la Zeppelin au publicat o invitaţie pe numele Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase, prin care erau chemaţi la o conferință organizată în Parlamentul European de ONG-ul condus de Kozlovska.În invitaţie mai apar numele jurnalistei Natalia Morari, al avocatei lui Renato Usatâi, Ana Ursachi, dar și al fruntașului PPDA Alexandru Machedon.Iniţial, Partidul Acțiune și Solidaritate a negat informaţiile, însă ulterior a recunoscut că acest ONG a achitat biletele. Tot Zeppelin a adus dovezi că apropiaţii lui Platon au călătorit cu tichete cumpărate de fundația poloneză. În noiembrie 2016, coordonatorul ONG-ului, Rafal Matouszek, a trimis de pe e-mailul său două bilete de avion pe numele fiilor lui Veaceslav Platon.
Cu doar şase zile mai devreme, de pe acelaşi e-mail este trimis tichetul de îmbarcare pentru Bucureşti - Frankfurt şi Frankfurt - Varşovia pe numele fostei soţii a lui Platon, Svetlana. Bilete au fost trimise şi pentru Eduard Rudenko, unul dintre avocații lui Platon.
CITEȘTE ȘI: Cine este persoana expulzată din UE, care stă în spatele opoziției de la Chișinău
La începutul lunii august, Zeppelin a publicat o înregistrare audio în care aşa numitul raider numărul 1 în CSI le spune avocaților săi că a dorit să falimenteze sistemul financiar-bancar din Moldova. Acesta a fost condamnat , în aprilie 2017, la 18 ani de închisoare pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari în dosarul fraudei de la Banca de Economii.La sfârșitul anului trecut, acesta a mai primit 12 ani de pușcărie pentru escrocherie în proporții deosebit de mari și corupere activă într-un dosar de prejudiciere a unor companii de asigurări.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu