INCIDENT ŞOCANT în Capitală. A spart geamurile mai multor maşini cu o lopată şi a ameninţat proprietarii cu un pistol (VIDEO)

Embed:

Poliţia a imobilizat şi a încătuşat în trafic un bărbat de 50 de ani, după ce a făcut scandal pe străzile din Centrul Capitalei. Acesta a fost reţinut de batalionul de patrulare şi reacţionare operativă după ce a lovit patru maşini şi le-a stricat geamurile cu o lopată. 

Primul accident, de la care a pornit totul, s-a produs la intersecţia străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni şi Alexei Sciusev. Potrivit martorilor, individul conducea haotic şi a lovit un automobil.

"M-o pălit iaca aici. Şi s-a coborât, şi dă bani, dă bani. Eu nu am vrut să-i dau bani, zic vine poliţia că am sunat", a spus un martor.

După ce a văzut că nu o poate scoate până la capăt, conducătorul violent, şi-a distrus geamul din spate a maşinii sale cu o lopată pe care o avea în portbagaj. A urcat apoi în maşină, şi a încercat să fugă de la faţa locului. În momentul în care a luat volanul la stânga, a accidentat o altă maşină.

"Am văzut două maşini care s-au lovit. Am pornit semnalizatorul pentru a le ocoli. În acest moment, una dintre maşini, a pornit brusc, s-a lovit în uşa maşinii mele, şi a fugit de la faţa locului", a zis alt martor.

Şoferul violent şi-a continuat drumul pe strada Sciusev, însă nu a reuşit să ajungă departe. La nicio sută de metri, a lovit în spate o maşină de taxi, continuându-şi drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

După ce a provocat accidentul rutier, şoferul vinovat a accelerat şi a intrat cu maşina sa în acest Mercedes, parcat pe marginea drumului. Bărbatul a ieşit înfuriat din vehicul, după care a scos o lopată din portbagaj şi a început să lovească frenetic automobilele din jur.

Conducătorul şi-a distrus geamurile maşinii sale, şi parbrizele automobilelor pe care le-a accidentat.

"Eu spun- de ce faci acest lucru? Iar el, a încercat să mă lovească pe mine cu lopata, după care a lovit în parbrizul maşinii mele", a menționat un martor.

"Cel mai neplăcut e că am schimbat recent parbrizul. Aripa este distrusă, nu ştiu dacă o voi putea repara. Capota şi bumperul la fel sunt deteriorate. Singurul lucru, care mă bucură, şi eu sper că motorul nu a fost atins", a zis alt martor.

Potrivit conducătorilor, la un moment dat individul i-ar fi ameninţat că ar avea un pistol la el, lucru care, din fericire, nu s-a confirmat. La scurt timp, la locul incidentului a venit un echipaj de poliţie care l-a reţinut pe agresor.

"- Ce puteţi spune pentru a justifica aceste acţiuni?
- Nu ştiu, nu îmi pot explica. M-am pierdut se vede că. Am probleme, familiare.
- Şi asta v-a înfuriat?
- Da", a declarat șoferul buclucaș.

În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Agresorul care ameninţat mai multe persoane urmează să fie supus expertizei pentru a afla dacă era în stare de ebrietate sau dacă se afla sub influenţa substanţelor narcotice. Poliţia investighează cazul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu