Incident ŞOCANT în Brăila. Un tânăr a înjunghiat un bărbat, apoi a intrat cu maşina într-un mall rănind 5 persoane (VIDEO)

Cinci persoane au fost rănite, după ce un tânăr de 20 de ani din Brăila a înjunghiat un bărbat în urma unui conflict legat de o mașină, după care a intrat cu automobilul în două persoane pe centura orașului, apoi în alte persoane care se aflau în parcarea unui mall din oraș. 

Trei ambulante și elicopterul SMURD sunt prezente la fața locului, scrie hotnews.ro.

"Au fost comunicate 5 victime, persoane rănite preluate de ambulanțe. Nu am date despre persoana înjunghiată", a spus șeful ISU Brăila Ștefan Stoian.
Potrivit reprezentanților Poliției Brăila, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazasu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism.
 
Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul luase cu ceva timp în urmă mașina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înțeleagă. În urma conflictului verbal, tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, după care a luat mașina, iar pe centura orașului Brăila a intrat în doi pietoni.
 
Tânărul a ajuns până în parcarea unui centru comercial, unde a intrat într-un grup de persoane, rănind alte persoane.
 
"Nu se știe încă dacă a consumat ceva înainte de a urca la volan, polițiști fac cercetări la fața locului. Cert este că bărbatul de 20 de ani a fugit de la locul producerii accidentelor, dar a fost prins de polițiști”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Tânărul a fost reținut.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, a declarat că din primele informații reiese că între victime sunt și unele rănite grav.
 
"Se pare că sunt și răniți în stare gravă. Au fost trimise să intervină o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială SMURD și elicopterul SMURD", a spus Ștefan Stoian.
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu