Incident neobişnuit în Statele Unite: Un mecanic a furat un avion de pasageri

Embed:

Incident neobişnuit în Statele Unite, unde un mecanic a furat un avion de pasageri parcat pe aeroportul din Seattle. Autorităţile au închis spaţiul aerian şi au ridicat gradul de alertă. 2 avioane F-15 au fost trimise să intercepteze aeronava de pasageri, care s-a prăbuşit după o serie de acrobaţii în aer.

Oamenii au urmărit cu sufletul la gură manevrele făcute de pilotul avionului. Martorii au crezut că acesta are probleme şi că încearcă să aterizeze.

Potrivit poliţiei, un mecanic de 29 de ani a furat avionul şi a decolat. Primele indicii ale anchetei arată că bărbatul avea tendinţe suicidare şi că motivaţiile lui nu au legătură cu terorismul. Nimeni nu se mai afla la bordul avionului, susţin autorităţile.

După o serie de manevre ciudate în aer, avionul s-a îndreptat spre o insulă situată la 50 de kilometri distanţă de aeroportul din Seattle. Ulterior, aeronava s-a prăbuşit.

Nu se cunoaşte identitatea mecanicului şi care au fost circumstanţele în care acesta a decolat fără să deţină autorizaţie de zbor sau permis de pilot. Autorităţile au anunţat că aeronava furată, cu o capacitate de 76 de locuri, aparţinea companiei Alaska Air Group.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu