Incident MORTAL la Constanța. Doi bărbați au murit tăiați de tren. Unul dintre ei pare să se fi sinucis

Doi bărbați și-au găsit sfârșitul marți dimineață, tăiați de tren în județul Constanța. Unul dintre ei, un cioban, a fost lovit accidental de un tren în timp ce voia să-și gonească oile de pe calea ferată, iar celălalt bărbat și-a pus capăt zilelor, scrie liberatea.ro.

Primul caz a fost înregistrat în jurul orei 9.00, când trenul IR 1580 Constanța – București a lovit o persoană aflată pe calea ferată în zona localității Castelu.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un cioban în vârstă de aproximativ 46 de ani, din Ciocârlia. El se afla cu oile în zonă, iar când ar fi văzut trenul, a încercat să gonească animalele de pe calea ferată, dar el nu s-a mai putut feri.

La scurt timp, un alt apel la 112 anunța un accident feroviar, în municipiul Constanța, în zona străzii Theodor Speranția. La fața locului, a fost trimis un echipaj SMURD și unul al SAJ.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au găsit o persoană decapitată, primele date conducând spre ipoteza unei sinucideri. În acest caz, polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 de ani.

În ambele cazuri, au fost deschise dosare de cercetare penală.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu