Incident în România. Motivul revoltător pentru care un bețiv a inventat că are coronavirus și a sunat la 112

Incident în România. Un individ inconștient, din Ulmeni, județul Teleorman, a pus pe jar echipe întregi cu un apel la 112. Bărbatul de 61 ani a anunțat că se simte rău și se teme că este infectat cu Coronavirus. Și ca să fie mai credibil, a înșirat câteva simptome pe care le știa din spațiul public, cum ar fi tusea, durerea în piept. Apoi a adăugat și faptul că tocmai s-a întors din Germania, potrivit totalimpact, citat de ziaruldeiasi.ro.

La un astfel de anunț, mai ales în contextul actual, nimeni nu își permite să rămână indiferent, chiar dacă apelantul pare dubios. Așa că echipaj SMURD, echipaje de poliție și personalul Spitalulu Județean au intrat în alertă.

Ajunși la fața locului, echipați cu tot ce trebuie, cei desemnați să intervină în acest caz au constatat că apelantul dispăruse. După mai multe apeluri telefonice și căutări, polițiștii l-au "cules" pe "bolnav" de pe câmp și l-au adus la ambulanță, unde s-a încheiat tot acest episod penibil.

Măscăriciul care a pus pe jar echipe intregi, echipe de care poate altcineva avea cu adevărat nevoie, era beat criță și...atât. A inventat toată povestea doar pentru a ajunge gratis la Alexandria. Culmea, nu era la prima încercare de acest gen. În urmă cu ceva timp, a inventat o situație similară, cum că ar fi bolnav, tot pentru a ajunge în oraș fără bani.

Când și-a dat seama că e "groasă", individul a recunoscut că nu are nimic și nu se simte rău, însă... degeaba. Nu a scăpat ușor, așa cum se aștepta. Polițiștii l-au dus la secție unde l-au amendat pentru apel fals la 112, pentru că așa e legea, mult prea blândă în astfel de cazuri.

loading...

Lasă un comentariu