Incident de groază în sectorul Buiucani. Un copil de opt ani a fost muşcat de faţă de un maidanez

Embed:

Un copil de opt ani a fost muşcat de faţă, în plină stradă, de un maidanez. Incidentul a avut loc pe un teren de joacă din sectorul Buiucani.

Băiatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul "Emilian Coţaga" din Capitală. Starea de sănătate a minorului este stabilă, iar în curând acesta va fi externat.

"A fost adus, transportat în secţie de către serviciul AMU Buiucani cu diagnoza plăgi muşcate regiunea geniană pe dreapta. A fost acordată asistenţă chirurgicală primară a copilului, prelucrare chirurgicală a plăgii. Urmează tratamentul, starea generală e stabilă, dinamica este pozitivă", a spus  medicul de la spitalul "E. Coţaga", Egor Porosencov.

Părinţii copilului i-au povestit medicului că au auzit nişte ţipete puternice afară şi au alertat imediat poliţia.

Potrivit medicilor, cel mai mult a fost afectată faţa băiatului. El a fost consultat de medicul radiolog, iar acum minorul urmează un tratament indicat de specialist. Potrivit autorităţilor locale, în acest an peste 300 de câini au fost sterilizaţi.

Comparativ cu anii precedenţi, numărul maidanezilor a crescut. Reprezentanţii primăriei au refuzat să comenteze acest caz.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu