INCIDENT AVIATIC ÎN RUSIA. Un avion a luat foc pe aeroportul din Habarovsk

Embed:

Încă un incident aviatic în Rusia. Din fericire, însă, de această dată nimeni nu a avut de suferit. Unul dintre motoarele aparatului de zbor a luat foc pe aeroportul din Habarovsk, chiar când se pregătea să decoleze.

Potrivit presei locale, zborul a fost anulat, iar pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați.

La fața locului au ajuns rapid mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe. Salvatorii i-au evacuat rapid pe cei 18 pasageri și cinci membri ai echipajului. Trei ore mai târziu, aceștia au fost trimiși la destinație, în Magadan, cu o altă aeronavă. Autoritățile locale au deschis o anchetă în acest caz.

”Are loc o investigație în baza articolului 263, partea întîi, a Codului Penal al Federației Ruse. Potrivit informațiilor preliminare, s-a produs un incendiu la un avion Embraer, la bordul căruia se aflau pasageri. Ancheta urmează să stabilească circumstanțele producerii incidentului”, a spus DARIA NEMȚEVA, purtător de cuvânt al Comisiei de Anchetă din Habarovsk.

Printre versiunile anchetei se numără grave încălcări ale măsurilor de siguranță aviatică din partea companiei care operează zborul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu