Incident armat într-un club de noapte din Germania: Cel puțin doi morți, inclusiv presupusul atacator

Cel puțin două persoane au murit și alte patru au fost rănite într-un incident armat în noaptea de sâmbătă spre duminică în interiorul și în jurul unui club de noapte din orașul Konstanz, în sudul Germaniei, a anunțat poliția locală, potrivit AFP și DPA, scrie agerpres.ro.

Una dintre cele două persoane decedate este presupusul atacator, care a murit după un schimb de focuri cu poliția la primele ore ale dimineții de duminică.

Persoanele din club "s-au putut salva fugind sau ascunzându-se", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a ucis mai întâi o persoană și a rănit alte trei grav cu o armă de foc în interiorul discotecii, după care a rănit un polițist în exteriorul localului și a fost în cele din urmă ucis de forțele de ordine, a precizat poliția într-un comunicat.

Forțele speciale, precum și un elicopter au fost desfășurate la locul incidentului, care se află într-o zonă industrială a orașului Konstanz, în apropiere de granița cu Elveția.

Poliția a fost contactată la ora locală 04:30 (02:30 GMT). Autoritățile au deschis o anchetă în legătură cu acest incident. Poliția nu a precizat deocamdată care au fost motivele atacului. 

Pe aceeaşi temă