"Închiriază-ţi un soţ " - prima agenţie din lume care împrumută bărbaţi femeilor

Embed:

Un soţ perfect care să gătească, să spele, să calce hainele şi să meargă la cumpărături nu mai este doar un vis frumos. Cel puţin pentru femeile din Serbia. Asta după ce, la Belgrad, a fost înfiinţată o agenţie care le oferă reprezentantelor sexului frumos posibilitatea de a închiria un soţ. Singurul dezavantaj este că, imediat ce acesta îşi termină lucrul, pleacă.

Ideea de a înfiinţa agenţia "Închiriază-ţi un soţ" îi aparţine unui om de afaceri din Serbia care spune că bărbaţii sunt închiriaţi pentru a îndeplini cele mai diverse dorinţe ale femeilor.

"Mi-a venit ideea de a înfiinţa agenţia din motivul că aceste servicii sunt la mare căutare în ziua de azi, atât de femeile căsătorite, cât şi de cele fără partener", a declarat Nanad Pramenkovic.

Nu toate doamnele sunt încântate de această idee şi spun că este umilitor pentru un bărbat să fie închiriat.

"Am auzit despre această agenţie, însă este o absurditate. Cred că dacă o femeie câştigă îndeajuns de mulţi bani, atunci îşi poate angaja pe cineva să o ajute. Să închiriezi un bărbat este de neconceput", a spus o doamnă.

"Am soţ şi nu l-aş schimba nici cu ajutorul agenţiei, nici fără", a declarat o femeie.

Pentru unele femei însă posibilitatea de a închiria un soţ este o soluţie.

"Este o idee interesantă. Este bine dacă cineva vrea să ajute o femeie", a menţionat o femeie.

Cel mai scump este soţul pescar, pentru care femeile trebuie să scoată din buzunar 40 de euro pentru o oră. Soţul bucătar poate fi închiriat pentru preţul de 7 euro pe oră, iar cel mai ieftin este soţul care însoţeşte femeia la cumpătături sau la petreceri. Vârsta soţilor de închiriat variază între 19 şi 60 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu