Începutul săptămânii aduce NINSORI PUTERNICE în toată țara. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Embed:

Mâine, vremea va fi rece şi în toată ţara vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar pe alocuri se vor forma troiene. Pe drumuri va fi polei. Vântul va sufla din nord-est slab la moderat. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica -1 grad. La Bălţi se anunţă 0 grade, iar la Orhei un grad cu plus. La Tiraspol se aşteaptă două grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul vor fi trei grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra minus trei grade, iar mâine două grade cu plus. În următoarele zile va continua să ningă, iar maximele nu vor depăşi 4 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Madrid se vor înregistra 12 grade, iar la Roma cu un grad mai puţin.

În Capitala Franței termometrele vor indica 7 grade, iar la Londra 9 grade Celsius. La Berlin se anunţă 5 grade, în timp ce la Viena maximele nu vor depăşi 2 grade. La Praga şi Varşovia se aşteaptă 3 grade, iar la Budapesta Belgrad şi Bucureşti cu un grad mai cald.

Pentru Atena meteorologii au prognozat 19 grade, iar la Ankara 16 grade. La Kiev şi Moscova termometrele vor indica 1 grad şi, respectiv, 2 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu