Început de săptămână cu VREME FIERBINTE în toată țara. Ce temperaturi se vor înregistra

Mâine vremea va fi caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab din sud-est.

La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade Celsius, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 32 de grade, în timp ce la Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 33 de grade. La Leova şi Comrat soarele va străluci şi mai tare, iar maximele vor ajunge până la 34 de grade. Cel mai cald va fi a Cahul, unde mercurul din termometre va urca până la 35 de grade Celsius.

În următoarele zile vremea va fi şi mai caldă. În Capitală vor fi înregistrate temperaturi caniculare, de până la 37 de grade Celsius. Noaptea vor fi până la 21 de grade.

Pe litoral vremea va fi însorită şi numai bună pentru plajă. La Constanţa vor fi 28 de grade, iar la Varna şi Barcelona termometrele vor indica 30 de grade Celsius. La Odesa sunt prognozate 32 de grade, în timp ce la Budva vor fi 35 de grade.

În staţiunea Antalya din Turcia termometrele vor indica până la 38 de grade Celsius, iar la Nisa - 33 de grade. La Salonic şi Larnaca se vor înregistra 35 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 40 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »