Început cu stângul la preliminariile EURO 2016. Naţionala Moldovei a fost învinsă de reprezentativa Muntenegrului

Embed:

Naționala Moldovei a început cu stângul preliminariile Campionatului European din 2016. Selecționata noastră a fost învinsă la Podgorica, de reprezentativa Muntenegrului cu scorul de 2-0. Tricolorii au încasat câte un gol în fiecare repriză după greșeli mari în defensivă.

Selecționata Muntenegrului a început mai bine partida cu Moldova din preliminariile Euro-2016 și după un sfert de oră a avut prima mare ocazie. Damjanovic a șutat puternic din afara careului, însă balonul a nimerit bara. Gazdele au reușit să deschidă scorul în prelungirile primei reprize prin căpitanul Mirko Vucinic.

Moldova a avut o mare ocazie de a egala în minutul 55, atunci când după o centrare a lui Maxim Antoniuc, Sidorenco a reluat cu capul, însă balonul a trecut peste poartă. Muntenegrenii au continuat să domine și au reușit să înscrie golul doi în minutul 73 prin Zarko Tomasevic, care a marcat din apropiere după o greșeală ca în curtea școlii a defensivei selecționatei Moldovei.

"Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor şi din această cauză am pierdut. Sper ca pe viitor să facem concluzii din această înfrângere", declarat după meci selecţionerul Moldovei, Ion Caras.

"Dacă sincer toţi jucătorii, inclusiv şi eu nu am reuşit cel mai bun meci. Cred că motivul principal este că nu toţi fotbaliştii au jucat la nivelul lor", a spus căpitanul Naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

Muntenegrenii s-au impus cu 2-0 şi astfel şi-au luat revanşa după înfrângerea de anul trecut, când au pierdut în faţa Moldovei cu 2-5.

"Echipa adversă a fost mai motivată, decât meciul precedent. Ei au dorit mai mult victoria, având şi mai multe ocazii. Nu ştiu dacă am meritat măcar să obţinem un punct în acest meci", a conchis fundaşul Naţionalei Moldovei, Igor Armaş.

Tricolorii vor juca următorul meci din preliminariile Campionatului European pe nouă octombrie. Atunci, Moldova se va duela cu Austria pe teren propriu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu