Începem săptămâna cu vreme mohorâtă. Ce surprize ne aşteaptă, astăzi, 25 martie, şi care vor fi maximele termice

Embed:

Astăzi, în cea mai mare parte a ţării vor cădea precipitaţii slabe. La Briceni și Soroca vor fi 13 grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se aşteaptă 15 grade, în timp ce la Tiraspol 16 grade Celsius. La Leova sunt prognozate 17 grade. La Comrat şi Cahul se vor înregistra 18 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 16 de grade Celsius. Săptămâna începe cu ploi slabe şi în Chişinău. Noaptea termometrele vor indica între minus patru grade şi plus două grade Celsius, iar ziua, maxima va fi de 15 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 22 de grade, iar la Paris şi Londra câte 12 grade Celsius. Ploi şi şapte grade în termometre sunt prognozate la Berlin. La Roma nu va fi mai cald de 19 grade. La Viena se aşteaptă 11 grade, în timp ce la Praga vor fi opt grade, iar la Varşovia nouă grade Celsius. La Budapesta se vor atesta 15 grade.

La Belgrad maxima va fi de 20 de grade, iar în Capitala României cu un grad mai mult. La Atena se anunţă 19 grade, iar la Ankara 14 grade Celsius. La Kiev vor fi nouă grade, în timp ce la Moscova se aşteaptă şase grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu