ÎNCEPE NEBUNIA UNTOLD. Festivalul din România se desfăşoară între 1 şi 4 august

Embed:

Astăzi începe cel mai aşteptat festival de muzică din România - Untold. În cele patru zile de feerie vor evolua peste 200 de artişti, pe 10 scene. Cea principală va fi în incinta stadionului Cluj Arena, care este una dintre cele mai mari şi mai impresionante din Europa.

Organizatorii promit că participanţii la eveniment, care are loc începând cu 2015, vor intra într-o lume magică. Peste 40 de designeri şi arhitecţi au avut grijă de crearea universului Untold, iar articolele pentru decor au fost aduse în 30 de camioane. Surpriza ediţiei aniversare este Robbie Williams. 

Pentru buna organizare a festivalului s-a alocat un buget de 14 milioane de euro. Ordinea publică va fi asigurată de peste 3200 de angajaţi ai Ministerului român de Interne şi 200 de poliţişti ai Primăriei Cluj-Napoca. În plus, vor fi 750 de agenți privaţi de securitate. În premieră, anul acestea va fi amenajat şi un punct medical.

Participanţii la festival vor trebui să se supună unor reguli stricte de securitate. Sunt interzise rucsacurile, materialele pirotehnice, inflamabile sau explozive, drogurile, aparatele foto sau video profesionale, precum şi armele de orice fel. Biletele pentru o zi la festival încep de la 75 de euro.

Au fost vândute şi abonamente pentru toate cele patru zile cu aproximativ 200 de euro. Ediţia de anul trecut a fost încheiată într-un mod senzaţional de către Armin van Buuren. DJul și-a depășit propriul record al edițiilor anterioare, mixând fără oprire timp de 7 ore.

Organizatorii anticipează ca în acest an să vină în jur de 350 de mii de persoane din peste o sută de ţări. Cea de-a cincea ediţie Untold se va încheia pe 4 august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu