INCENDIU PUTERNIC la Remat Afumați: A fost provocat de un cocktail Molotov (FOTO)

Embed:

(UPDATE 20:34) Incendiul de la centrul Remat din Afumaţi, în urma căruia Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis un mesaj Ro-Alert, ar fi fost provocat de un cocktail Molotov.

Directorul centrului Remat, Gabriel Dimirule, a declarat în exclusivitate pentru Observator, că incendiul ar fi fost provocat de un cocktail Molotov, aruncat de un tânăr aflat într-o maşină, pe un pod din apropiere.

(UPDATE 16:30) Incendiul de la REMAT Afumați a fost localizat, iar flăcările nu au cuprins și alte clădiri din vecinătate. Nu s-au înregistrat victime în rândul populației sau al pompierilor.

(16:04) Un incendiu a izbucnit, marţi, la un punct de colectare-reciclare a autoturismelor în Voluntari, pe şoseaua de Centură. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, care precizează că arde, pe o mie de metri pătraţi, o stivă de autoturisme, scrie mediafax.ro.

Deocamdată, nu au fost identificate persoane rănite.

18 autospeciale ale pompierilor au fost trimise la faţa locului. Pompierii nu au găsit însă hidranţi în zonă, aşa că vor alimenta maşinile de la centre comerciale din apropiere.

Bucureştenii sunt sfătuiţi să nu iasă din case din cauza incendiului de la depozitul Remat. Autorităţile au transmis un mesaj de avertizare prin intermediul aplicaţiei RO-Alert cu privire la incendiul din comuna Afumaţi din judeţul Ilfov.

Traficul rutier a fost blocat, pentru a facilita accesul mașinilor de intervenție. Ulterior, circulația s-a redeschis parțial, pe un sens, potrivit ISUBIF. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu