INCENDIU PUTERNIC la Comrat. O fabrică de mobilă a luat foc (FOTO/VIDEO)

Embed:

O fabrică de mobilă din Comrat a fost mistuit de flăcări în această dimineaţă. Potrivit informaţiilor preliminare, incendiul ar fi pornit în depozitul acesteia, ulterior s-a extins în secţia de producţie.

În total, au fost afectaţi o mie de metri pătraţi. La faţa locului au intervenit opt echipe de pompieri din Comrat, Ceadîr-Lunga şi Cimişlia, care au luptat cu focul mai mult de o oră.

Muncitorii au fost evacuaţi la timp, aşa că nimeni nu a avut de suferit.

 

"Iniţial au venit două autospeciale. Mai târziu pe alarmă a fost chemată întreaga echipă de salvatorii din Comrat. În total, au intervenit opt autospeciale. Incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea consecinţelor. Motivul izbucnirii încă nu este cunoscut", a declarat Ceban Fiodor, specialist DSE, Găgăuzia.

Potrivit primarului din Comrat, clădirea fabricii de mobilă nu a fost renovată mai mult de 30 de ani, dar nu exclude că depozitul ar fi fost incendiat.

"Focul a trecut de la o clădire la alta. Dacă ar fi fost vânt, ar fi ars în întregime. Suma prejudiciului este de 3-4 milioane de lei. A ars materie primă şi utilaj", a spus Serghei Anastasov, primarul orașului Comrat.

Nu este pentru prima dată când fabrica respectivă a luat foc.

În 2015 aceasta a fost incendiată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu