Incendiu puternic într-un bloc din judeţul Mureş, România: 13 persoane, printre care patru copii au ajuns la spital

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartamant dintr-un bloc din orașul Târnăveni, judeţul Mureş, România, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Toți locuitorii din blocul afectat au fost evacuați imediat, iar mai multe persoane au ajuns la spital pentru investigații medicale. 13 persoane au ajuns la spital, anunţă fanatik.ro.

Pompierii au intervenit în noaptea de 14 spre 15 februarie la stingerea unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc din Târnăveni județul Mureș. Focul a izbucnit la o locuință de la etajul 1, iar întreaga scară de bloc a fost evacuată în urma incendiului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş a declarat că 34 de persoane au fost scoase din locuințe fiind vorba de 9 copii, 13 femei și 12 bărbați. Din nefericire, 13 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate de urgență la spital pentru investigații.

Printre persoanele care au avut nevoie de îngrijiri medicale se numără și patru copii. În ceea ce privește starea loc la momentul preluării de medicii de pe ambulanță 11 persoane erau intoxicate cu fum, în timp ce doi adulți au suferit arsuri la nivelul căilor rspiratorii.

La fața locului au intervenit pe lângă echipajul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean și un echipaj SMURD, o autoscară și două autospeciale de stingere. Incendiu a fost lichidat într-un timp relativ scurt și nu a apucat să se propage și la celelalte apartamente.

loading...

Lasă un comentariu