Incendiu pe strada București din Capitală. A ars acoperişul unei clădiri (VIDEO/FOTO)

Embed:

Acoperişul unei clădiri de la intersecţia străzilor Bucureşti cu Armenească a luat foc în această dimineaţă. Din cauza incendiului, emisia postului "Radio Chişinău", sediul căruia se află în clădirea vecină, a fost întreruptă pentru câteva ore bune.

Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de intervenția a trei autospeciale ale pompierilor. Echipele de salvatori au reuşi să localizeze focarul după 45 de minute.

În blocul de pe strada Bucureşti sunt câteva apartamente şi oficii. Oamenii care se aflau în clădire au ieşit afară imediat ce au simţit miros puternic de fum.

Afectată de incendiu a fost şi redacţia Radio Chişinău, care îşi are sediul în clădirea vecină. Postul de radio şi-a întrerupt emisia la aproximativ ora 10.30, iar toţi jurnaliştii şi angajaţii radioului au fost nevoiţi să părăsească sediul.

"S-a aprins clădirea de alături, focul s-a extins până la noi. Sediul nostru a fost inundat de fum, slavă Domnului că flăcările nu s-au extins "

Şi alţi oameni care lucrează în preajmă au părăsit birourile când au simţit miros de fum.

"Dimineaţă la orele jumate la 9 am simţit fum, eu am venit prima, dar nici nu m-am gândit că poate fi aşa ceva."

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, serviciul 112 a fost alertat la ora 10 şi jumătate.

La faţa locului au intervenit trei echipe de pompieri, două ambulanţe şi câteva echipaje ale poliţiei, care au redirecţionat circulaţia pe arterele adiacente.

"Din primele informaţii, s-a stabilit că un acoperiş al unei construcţii este cuprins de flăcări. Incendiul a fost localizat către orele 11:15 minute, iar în urma arderii nimeni nu a avut de suferit", a spus ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit în aripa clădirii unde sunt câteva apartamente, iar fumul s-a extins rapid şi în oficii. Deocamdată, nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu