INCENDIU într-un apartament din Capitală. Pompierii, la faţa locului. 20 de persoane, inclusiv minori, evacuate (VIDEO)

Embed:

Incendiu în Capitală. Un apartament de pe strada Suceviţa din sectorul Buiucani a fost cuprins de flăcări. Potrivit purtătorului de cuvânt al IGSU, Liliana Puşcaşu, la faţa locului au intervenit trei autospeciale ale pompierilor. 

"Ajunşi la faţa locului pompierii au stabilit că de flăcări au fost cuprinse bunurile dintr-un apartament de la etajul cinci al blocului de locuit de pe strada Suceviţa. Pompierii au evacuat 20 de persoane, inclusiv minori. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit", a declarat Liliana Puşcaşu, pentru PUBLIKA.MD.

Potrivit unui martor ocular, care a postat imagini de la faţa locului, flăcările au izbucnit în jurul orei 07:00. Imadiat a sunat la 112, iar pompierii au intervenit de urgenţă. 

"Mergeam prin zonă şi am observat că geamurile la apartament se spărgeau din cauza focului din interior, am sunat la 112. M-a uimit faptul că un locatar, probabil observase focul, şi a intrat în subsolul blocului fără ca să se streseze să cheme pompierii", a menţionat pentru PUBLIKA.MD autorul imaginilor video.

Totodată, la faţa locului a venit şi o ambulanţă.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu