INCENDIU în unul din oficiile PDM la Glodeni. Cebotari: Instituţiile de drept urmează să acţioneze şi să-i atragă la răspundere pe vinovaţi

Noaptea trecută a avut loc un incendiu în unul din oficiile PDM la Glodeni. Anunţul a fost făcut de Vlad Cebotari, vicepreședintele PDM, în cadrul unui briefing de presă. În acest context, Vladimir Cebotari a reiterat că Partidul Democrat condamnă actele agresive din campanie și cere tuturor concurenților electorali să respecte legea și să respingă violența.

"În această noapte a avut loc un incendiu în unul din oficiile PDM la Glodeni. Nu vrem noi să facem supoziţii ce s-a întâmplat şi nu vrem noi să fim cei care caută persoanele vinovate. Organele de drept, poliţia, urmează să-şi facă meseria, şi în acest caz, dar şi în cazurile care spre exemplu au fost implicaţi unii simpatizanţi ai PDM, dar cu care am luat măsuri interne, iar oamenii legii nu au tergiversat şi au luat măsurile de rigoare. Instituţiile de drept urmează să acţioneze foarte promt, să identifice făptuitorii şi să îi atragă la răspundere indiferent de cine sunt, cui le aparţin ca simpatii şi contra cui îşi manifestă ura", a declarat vicepreședintele PDM.

Totodată, Vladimir Cebotari a făcut apel la toate formaţiunile politice ca să-şi îndemne membrii de partid şi simpatizanţii pentru a promova o campanie curată, fără ură: "Inclusiv îndemn şi liderii politici care nu au răbdarea să asculte întrebările care nu le plac, să se abţină de la acţiuni violente".

Citeşte şi: PDM condamnă actele agresive din campanie și cere tuturor concurenților electorali să respecte legea și să respingă violența

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu