INCENDIU în sectorul Râșcani. Un minor, scos de pompieri dintr-un apartament cuprins de flăcări (FOTO)

(UPDATE 17:00)În după amiaza zilei de 11 februarie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați despre un incendiu, care a izbucnit pe strada Florica Niță 2 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:51. Potrivit datelor IGSU, flăcările au cuprins un apartament cu trei camere de la etajul 3 într-un bloc locativ cu cinci nivele.

La fața locului au intervenit două echipaje de intervenție inclusiv o autoscară. Ajunși , salvatorii au reușit să localizeze arderea către ora 15:34, astfel evitând răspândirea focului spre apartamentele vecine.

Mai mult, în timpul intervenției, salvatorii IGSU au evacuat dintr-un apartament de la etajul 4 un minor, care a rămas singur în casă și risca să se intoxice cu produsele de ardere.

În urma incendiului au fost afectate mai multe bunuri materiale din interiorul o unei odăi, precum și cele de pe balcon.

Nici o persoană nu a avut de suferit.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

(16:27) Incendiu în sectorul Râșcani al Capitalei. Odaia unui apartament de la etajul trei al unui bloc de locuit a luat foc. 

Informaţia a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.

La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri şi au stabilit că focul a mistuit toate bunurile materiale din odaie.

Incendiul a fost localizat la ora 15:34, iar la moment focul a fost stins.

Cu detalii revenim mai târziu.
 
Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 
 
loading...

Lasă un comentariu