INCENDIU ÎN SCARA UNUI BLOC DIN BĂLŢI. 40 de familii au fost evacuate din cauza flăcărilor (FOTO)

Embed:

Aproape 40 de familii din scara unui bloc din Bălţi au fost evacuate, noaptea trecută, din cauza unui incendiu produs la un panou electric.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit. La faţa locului s-au deplasat două echipe de salvatori. O femeie şi un copil au fost evacuate de la etajul cinci al clădirii cu ajutorul scării mobile a salvatorilor.

Incidentul s-a produs în jurul orei 21.00, iar oamenii au fost nevoiţi să stea afară mai bine de două ore: 

"Eu am simţit în casă miros de fire arse. Şi am deschis uşa pe scară să văd care-I situaţia şi când am deschis, fum am văzut. Mi-am luat copiii şi am ieşit afară şi am început să strig.Am sunat eu la pompieri ca să vină."

"În toate apartamentele erau oameni. Nu ştiu exact de la ce a izbucnit focul. Probabil a fost un scurtcircuit."

"A fost un scurtcircuit. Au ars toate contoarele şi firele electrice din scară."

Pompierii spun că scurtcircuitul s-ar fi produs din cauza firele electrice foarte vechi.

"La momentul sosirii s-a depistat că casa scării a fost inundată cu fum din cauza incendierii panourilor electrice de la etajul 1 până la etajul cinci. S-a lansat scara la etajul cinci unde a fost salvată pe scară o persoană. Şi şapte personae după lichidarea incendiului şi în timpul incendiului pe scara casei, dintre care a fost şi un copil", a spus Ion Bâlci, şef schimb serviciul intervenţii operative. 

Pompierii au intervenit astăzi în forţă şi la Cahul. În jurul orei 12.00, un apartament a luat foc, iar 15 persoane din scară au fost evacuate. Potrivit informaţiilor preliminare, mai multe obiecte vechi au luat foc. Salvatorii au precizat că nimeni nu a avut de suferit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu