INCENDIU în centrul Capitalei. Pompierii, la faţa locului. O femeie s-a ales cu arsuri (FOTOREPORT)

Embed:

O casă bătrânească a fost cuprinsă de flăcări pe strada București din Capitală. În urma incendiului, o femeie de 57 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II.

Apelul la Serviciul 112 a fost efectuat la ora 13:20. La faţa locului au intervenit trei autospeciale ale pompierilor care au stins flăcările şi au scos din casă o butelie de gaz care risca să explodeze în orice moment.

Incendiul a pornit din bucătărie. În acel moment, în casă se afla stăpâna și nora acesteia. Flăcările au făcut scrum două odăi, iar din acoperiș și fațadă a rămas doar carcasa.

"A ieşit soţul afară şi a văzut fum, repede a sunat la 112 şi a venit şi ne-a salvat măcar pe noi. Eu încă nu pot să-mi revin de spaimă", a declarat o femeie din vecinătate care a avut de suferit.

O femeie a mărturisit că bătrâna consuma periodic alcool: "Eu am simţit miros când scoteam nişte haine la uscat. Pe dânsa o cunosc. Uneori consumă alcool".

Stăpâna casei a fost transportată la Spitalul de Combustii din Capitală cu arsuri pe mâini şi faţă. Nora acesteia a scăpat, însă, nevătămată, dar a refuzat să vorbească cu presa.

"Ajunşi, pompierii au stabilit că o casă bătrânească este cuprinsă de flăcări. În interior a fost proprietara. Incendiul a fost localizat către orele 13.58", a declarat Liliana Pușcașu, purtător de cuvânt al Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Circumstanţele urmează a fi stabilite. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să alerteze Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență 112.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu