Incendiu în Capitală. Un service auto ilegal a ars până în temelie (VIDEO)

A improvizat într-un container un service auto, cel mai probabil, fără a respecta regulile de securitate, iar, într-un final, încăperea a luat foc. Este vorba despre un caz înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute, în sectorul Râşcani din Chişinău.

Incendiul a fost observat de către un paznic, aflat în apropiere. Acesta a sunat după ajutor la 112, iar, la faţa locului au ajuns câteva echipaje de pompieri şi poliţiştii. Boxa a fost mistuită de flăcări, iar, împreună cu ea şi un automobil care se afla în interior.

Pompierii au reuşit să stingă focul în jumătate de oră. De asemenea, aceştia au scos din boxă şi o butelie cu oxigen.

Deocamdată, nu este clar cum a activat proprietarul şi de ce nimeni din autorităţi, în special, inspectorii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, nu au cunoscut despre activitatea ilegală a service-ului. Se presupune că, flăcările au pornit de la o butelie de gaz, scrie canal3.md

Un alt caz de incendiu a fost înregistrat noaptea trecută în Orhei. Acolo, unde în curtea unui bloc, au ars 3 maşini. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Potrivit unor informaţii, automobilele au fost incendiate în mod intenţionat.

Ambele incidente sunt investigate de către oamenii legii.

loading...

Lasă un comentariu