INCENDIU în Capitală: Un apartament din sectorul Botanica, cuprins de flăcări (FOTO)

O ţigară uitată aprinsă a făcut scrum un apartament, iar trei oameni au ajuns la spital. Incendiul s-a produs dimineaţă în sectorul Botanica al Capitalei. Deşi cauza exactă a izbucnirii flăcărilor urmează să fie stabilită de pompieri, vecinii sunt aproape siguri că de vină este neglijenţa locatarilor, care fumau şi consumau alcool în casă aproape zilnic. 

Flăcările au izbucnit în jurul orei 07:00. Două dintre victime, internate cu arsuri, sunt în stare gravă. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 31 de ani. Ei sunt internaţi în secţia reanimare a Centrului Republican de Leziuni Termice.

"Femeia are arsuri profunde unde o să fie nevoie şi de intervenţie chirurgicală. Este mai gravă situaţia cu membrele inferioare, la faţă ambii au arsuri de gradul I. Sunt conştienţi, reacţionează, după starea pe care o au, că sunt în stare de ebrietate. Ei şi confirmă că au băut, au fumat, au aruncat ţigările în apartament", a declarat Vadim Anisei, medic Centrul Republican de Leziuni Termice.

A treia persoană s-a intoxicat cu fum şi a fost internată la Spitalul Sfânta Treime din Capitală.

Apartamentul aparţine surorii uneia dintre victime, care i-a oferit din milă un loc temporar de trai: "Le-am permis să trăiască aici, dar ei doar beau şi se distrează. Au băut, au fumat, probabil au uitat să stingă ţigările".

Incendiul a făcut scrum apartamentul, iar pentru reparaţie este nevoie de câteva mii de euro.

Vecinii spun că în apartament erau petreceri în fiecare noapte:

"Toţi drogaţii se adunau acolo. Poliţia ştie totul, dar nu face nimic. Trebuie găsită o soluţie, pentru că din cauza unui prost suferă toţi locatarii".

Unul dintre pompierii implicaţi în stingerea incendiului a suferit arsuri şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu