Incendiu în Bacău. Trei case au fost înghițite de flăcări, iar peste 40 de pompieri s-au luptat cu vâlvătaia

Incendiu în Bacău, unde trei locuințe au ars din cauza unui scurtcircuit produs într-una dintre case. Peste 40 de pompieri din trei orașe ale județului s-au luptat cu flăcările și au intervenit la fața locului cu nu mai puțin de 13 autospeciale.

Flăcările uriașe au cuprins, rând pe rând, cele trei locuințe, dintre care două cu etaj și mansardă. Pentru stingerea focului care risca să se extindă și la alte case, pompierii au intervenit cu 13 autoseciale, din care nouă de lucru cu apă şi spumă, informează libertatea.ro.

"În total, au fost mobilizaţi 43 de pompieri, de la trei subunităţi din judeţ. Au existat probleme în utilizarea reţelei de hidranţi stradali întrucât aceştia au îngheţat din cauza temperaturilor scăzute. Nu s-au înregistrat victime, însă au existat pagube însemnate la cele trei gospodării", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu.

Stingerea incendiului a durat peste trei ore, însă pompierii au acţionat pentru a înlătura eventualele focare care ar fi putut duce la reaprinderea imobilelor.

În urma primelor cercetări la faţa locului, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un scurtcircuit la un conductor electric neizolat corespunzător într-unul din imobile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu