INCENDIU DEVASTATOR în România! Opt maşini au ars la un depozit de anvelope şi vopseluri

Opt maşini au ars într-un incendiu izbucnit la un depozit de anvelope şi vopseluri din municipiul Brăila, România folosit ca service auto, potrivit informaţiilor furnizate joi, de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dunărea'', col. Ştefan Stoian.

Maşinile se aflau la reparat în momentul izbucnirii incendiului, miercuri, flăcările fiind provocate de "tăierea sau lipirea unor bucăţi de metal folosind aparatura de sudură fără respectarea normelor PSI", după cum a precizat col. Ştefan Stoian.

Incendiul a fost observat târziu, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi cu o autoscară şi au reuşit să lichideze flăcările în două ore, munca lor fiind îngreunată de fumul dens de la materialele arse.

Au mai ars aproximativ 300 metri pătraţi de acoperiş, 20 de anvelope, zeci de litri de ulei de motor, vopsea, scule şi utilaje pentru reparaţii auto, un motor auto, aparatură electronică şi calculatoare, precum şi centrala termică.

Incendiul s-a extins şi la un atelier vecin de electronică industrială, unde au ars aproximativ 130 metri pătraţi de acoperiş, trei laptop-uri, cinci imprimante, aparatură electrocasnică şi electronică, documente şi scule, scrie agerpres.ro.

În momentul producerii incendiului, în atelierul auto se aflau trei tuburi de argon folosite pentru sudură care, din declaraţiile proprietarului, nu erau pline.

Nu s-au înregistrat victime. Proprietarul atelierului a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD aflat la faţa locului.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu