INCENDIU DEVASTATOR în Capitală. Un magazin de construcții din Piaţa Centrală A LUAT FOC (FOTO/VIDEO)

Embed:

Imagini filmate cu drona de la incendiul din Piața Centrală 

(UPDATE 23:45) Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă: Din informațiile pe care le avem este vorba despre un magazin privat. Incendiul este localizat rămâne să vedem care este cauza. Rețeaua elelectrică ar putea fi problema. Nu excludem nici o ipoteză, poate fi și mâna unui răufăcător. Magazinul este construit în anii 60, 70,  rămâne să ne asigurăm sută la sută că nu se extinde incendiul. A rămas o aripă unde focul apare, dispare. Avem pompieri profesioniști care rezolvă problema. Cauza majoră a multor din incendiile din ultimii 10 ani a fost supraîncărcarea rețelelor. Mâine vom anunța și cauza preliminară.

(UPDATE 23:20) Directorul Pieții Centrale, Veaceslav Balan: Situația nu mai este gravă, focul a fost localizat. Este vorba despre un magazin privat de mărfuri industriale. Este cel mai vechi magazin construit la Piața Centrală. Acest imobil are trei prorietari. Toată încăperea este din lemn.

(UPDATE 23:14) Purtătorul de cuvânt al DSE, Liliana Pușcașu: Apelul a parvenit la 21:43. Incendiul are loc pe strada Varlaam 63. Inițial s-au deplasat 6 mașini de intervenție, acum la fața locului sunt 15 mașini și peste 60 de pompieri și salvatori. Nu au fost raportate victime. Ard peste 300 de metri pătrați. Este un incendiu de gradul trei. Pompierii țin incendiul sub control.

(UPDATE 23:10 ) Valentina Canașina, corespondent PUBLIKA TV: Este o imagine apocaliptică. Nu se știe exact ce arde, ori magazin de electrocasnice ori de construcții. Este foarte multă lume. Sunt ambulanțe și mulți polițiști.

(UPDATE 22:40) Potrivit purtătorului de cuvânt al DSE, Liliana Pușcașu,  la fața locului sunt 60 de pompieri, 15 autospeciale și trei autoscări. Focul s-a extins pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

(UPDATE 22:35) Incendiul a fost localizat, dar încă arde cu flacară deschisă. Potrivit martorilor, se aud mai multe bubuieturi de la firele de curent electric.

(22:17) Incendiu în centrul Capitalei. O hală din Piaţa Centrală a luat foc. La faţa locului au intervenit pompierii şi oamenii legii.

Incendiul s-a produs pe strada Mitropolit Varlaam, în jurul orei 21:40.

Potrivit pompierilor, există pericolul ca flăcările să se extindă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu