Incendiu de proporții la o piață din Rusia. Flăcările au afectat o suprafaţă de peste 150 de mii de metri pătraţi

Embed:

Încă o piaţă din Rostov pe Don din Rusia a fost mistuită de flăcări. Este al treilea incendiu de acest fel produc în ultimele două săptămâni.

De această dacă, flăcările s-au răspândit cu repeziciune şi au afectat o suprafaţă de peste 150 de mii de metri pătraţi. Pompierii susţin că a ars plastic şi produse chimice. În timp ce salvatorii luptau cu flăcările, ecologiştii verificau calitatea aerului. 

Oamenii care se aflau în piaţă în timpul izbucnirii incendiului au reuşit să se evacueze până la sosirea pompierilor.

"Am văzut când a izbucnit incendiul. Era fum la al doilea etaj. M-am oprit, am intrat şi i-am întrebat pe oameni dacă au chemat pompierii. Ei mi-au spus că au sunat. Apoi, lucrurile s-au înrăutățit. Produsele din plastic au început să i-a foc. Plasticul arde aproape la fel de repede ca şi petrolul. E îngrozitor. "

Pompieri au luptat cu flăcările peste şapte ore. Ei susţin că au reuşit cu greu să evite răspândirea incendiului spre clădirile din apropiere.

"Pentru stingerea incendiiilor au fost mobilizaţi pompieri, dar şi 12 autospeciale. A fost implicat şi un tren pentru intervenţii la incendii. Cu acea garnitură au fost aduse substanţe speciale pentru stingerea flăcărilor. "

Acesta este al treilea incendiu de amploare care se produce în ultimele luni în Rostov pe Don. La sfârşitul lui august, flăcările au distrus un întreg cartier locativ.

Zeci de case au fost făcute scrum. Ulterior, cuprinse de flăcări au fost două pieţe. Ca urmare, ele au fost aproape în întregime distruse.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu