INCENDIU DE PROPORŢII la Ciocana! Şapte automobile au fost mistuite de flăcări

Embed:

Şapte automobile au fost mistuite de flăcări noaptea trecută. Incendiul a avut loc la un service auto din sectorul Ciocana al Capitalei.  

La fața locului au intervenit cinci autospeciale, iar focul a fost stins în mai puțin de jumătate de oră. Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, nicio persoană nu a avut de suferit. 

ncendiul a reușit să afecteze aproape 200 de metri pătrați din atelierul auto. Rudele proprietarului spun că maşinile au fost incendiate intenţionat.

"Au controlat scurtele circuite, sunt încă amprente lăsate, lucruri la faţa locului. În maşina cutare au rămas urme, se vede că nu a dovedit să o aprindă. A rămas urme de motorină, scatul nu era înăuntru. Au pus cauciucul ca să aprindă", a spus o rudă a proprietarului.

Angajaţii unei companii de pază situate în apropierea atelierului spun că în momentul în care au văzut flăcările, au evacuat toate bunurile deoarece le era frică ca focul să nu se extindă.

"Până au venit pompierii, vreo patru au început să se stingă. Cablurile s-au topit, toţi au luat de aici tot, hainele, să nu ardă serviciul nostru, postul nostru. Băieţii au luat hainele şi au fugit la al treilea post. Să nu se aprindă aici".

Poliția a deschis o cauză penală.

"La moment se petrec acţiuni de urmărire penală în vederea stabilirii circumstanţelor. Dacă a avut loc un incendiu intenţionat sau a avut loc un incendiu de la reţea", a menţionat ofiţerul de Urmărire Penală din cadrul IP Ciocana, Ion Donţu.

Spaţiul service-ului auto era închiriat şi activa de şapte ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu