INCENDIU DE PROPORŢII la Băcioi. Două autocare au fost cuprinse de flăcări (VIDEO)

Embed:

Două autocare au fost cuprinse de flăcări noaptea trecută, în jurul orei 02:00. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au fost alertaţi pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o parcare de pe strada Uzinelor din localitatea Băcioi.

La fața locului au intervenit 3 echipaje de pompieri. Astfel, salvatorii au stabilit că două autocare erau cuprinse de flăcări. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 03:00 și au lichidat complet incendiul la ora 04.53.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

"Pompierii au făcut cercetarea la locul incendiului, unde au găsit urme precum că autobuzele ar fi incendiate. Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliție Botanica a deschis un proces penal", a menţionat Natalia Stati, purtător de cuvând al Inspectoratului General de Poliție.

Cele trei echipaje ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au salvat alte 3 autobuze care riscau să ardă. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu