ÎNCĂTUŞAŢI pe o stradă din Capitală. Patru bărbaţi, suspectaţi de trafic de droguri în proporţii mari (VIDEO)

Embed:

O grupare criminală, specializată în comercializarea substanţelor narcotice de origine vegetală în proporţii deosebit de mari pe teritoriul Capitalei, a fost anihilată de procurori şi ofiţerii de investigaţii. Membrii grupării criminale s-au dovedit a fi în număr de patru bărbaţi, cu vârstele curpinse între 22 ani şi 33 ani, originari dintr-o localitate a raionului Ungheni.

Reţinerea suspecţilor a avut loc pe o stradă din Capitală, în timpul efectuării achiziţiilor de control sub monitorizarea strictă a procurorilor şi ofiţerilor de investigaţii, fiind încătuşaţi şi escortaţi la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru audieri.

Totodată, au fost demarate percheziţii autorizate la domiciliile acestora, de unde s-au ridicat cantităţi impunătoare de droguri vegetale, uscate şi fărămiţate în mai multe sacoşe, mijloace financiare precum şi telefoane mobile folosite în scopuri criminale.

Conform primelor informaţii grupul criminal intenţiona să vândă toate cantităţile de droguri depistate de poliţişti. La faţa locului s-a asigurat sigilarea corespunzătoare a masei vegetale şi ulterior transportată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Toti patru bărbaţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu