ÎNCĂTUŞAŢI de poliţişti. Ce făceau doi indivizi în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani (VIDEO)

Embed:

Doi indivizi cu vârstele de 27 ani şi respectiv 29 ani au fost surprinşi în momentul când consumau substanţe narcotice în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei.

La apariţia poliţiştilor, aceştia au aruncat un pacheţel cu o substanţă vegetală necunoscută, precum şi un dispozitiv confecţionat artizanal, destinat consumului de droguri. Totodată, indivizii ar fi încercat să se ascundă de poliţişti, însă au fost imediat reţinuţi şi încătuşaţi, pentru a stabili circumstanţele cazului.

Respectiv la faţa locului a fost solicitată grupa operativă pentru documentarea lor şi ridicarea probelor delicte aruncate.

În cadrul cercetărilor indivizii aveau un comportament neadecvat, fiind escortaţi ulterior la Dispensarul Narcologic Republican, pentru prelevarea probelor din sânge. Iar aparatul de inhalare a drogurilor şi pacheţelul aruncat au fost sigilate şi urmează a fi remise Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP.

Suspecţii riscă să fie sancţionaţi penal pentru consumul ilegal public a drogurilor sau etnobotanicelor, cu aplicarea amenzilor în mărime de la 8.000 lei la 14.000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu