Încăierare între locatarii unui bloc din Capitală şi reprezentanţii unei firme de construcţii FOTO/VIDEO

Embed:

Îmbrânceli şi înjurături pe strada Grigore Vieru din Capitală. Locatarii unui bloc au încercat pentru a doua zi să blocheze lucrările de mansardare a imobilului, chiar dacă investitorul spune că are acordul locatarilor pentru construcţie. Dacă ieri protestul a fost paşnic, astăzi oamenii şi-au ieşit din fire. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele.

Oamenii spun că au încercat să discute cu muncitorii, pentru a-i convinge să nu desfăşoare lucrări de construcţie. Au fost întâmpinaţi, însă, cu ostilitate.

"Loveau cu tije de metal peste mâini. Nu le permiteam să bată cuie în pământ. Ei au luat aceste cuie şi ne loveau cu ele", a spus un bărbat.

"Noi nu le-am dat voie, apoi au luat şi au început să lovească peste mâini, peste picioare, cu ciocanele, cuie", a spus o femeie.

"Au aplicat forţa, fel de fel de încăierări au fost. Iată pe mine cu ferestrăul m-au înţepat", a spus o altă femeie.

Directorul firmei de construcţie spune că are toate actele necesare pentru a construi mansarda. Acest fapt este confirmat şi de responsabili de la Primăria Capitalei. Reprezentanţii poliţiei spun că toate părţile vor fi audiate.

"Nu se exclude iniţierea unor cauze penale, dar dacă circumstanţele nu sunt agravante, persoanele riscă să fie trase la răspundere contravenţională", a declarat ofiţerul de presă al Comisariatului General de Poliţie, Adrian Jovmir.

Locatarii spun că vor continua protestele împotriva lucrărilor de supraetajare a blocului în care locuiesc.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu