Încă un susținător al Platformei DA, DEZAMĂGIT. Marin Ciobanu susţine Guvernul Filip

Embed:

Încă un susținător al Platformei Demnitate și Adevăr se arată dezamăgit de liderii acestei formațiuni și își declară susținerea pentru Guvernul condus de Pavel Filip.

Fostul director al Zonei Economice Libere Bălți, Marin Ciobanu, președinte al Asociației Patronale din Industria Prelucrătoare, a declarat că Guvernul Filip trebuie să muncească în continuare, deoarece pe parcursul unui an de activitate a Executivului au fost înregistrate schimbări pozitive. 

În perioada anilor 2010 - 2016, Marin Ciobanu a activat în calitate de manager al Zonei Economice Libere din Bălți. Acesta susţine că atunci, ZEL-ul se confrunta cu probleme grave.

Mai multe proiecte investiţionale de zeci de milioane de euro au fost blocate de către fostele guvernări şi riscau să nu mai fie puse în aplicare. Guvernul Filip a reuşit să creeze condiţii bune pentru investitori străini, afirmă Ciobanu.

"Problemele care au existat la zona economică liberă Bălți în 2015 au fost rezolvate. Nu este de mirare că mai multe companii străine importante au decis să investească în acest an în Republica Moldova circa 100 de milioane de euro. E vorba de companiile Draxlmaier, etc, ale căror investiții anunțate vor crea opt mii de locuri de muncă", a afirmat șeful Asociației din Industria Prelucrătoare, Marin Ciobanu.

Ciobanu a mai vorbit și despre deblocarea finanţării externe pentru țara noastră, fapt care a adus stabilitate economică și socială.

"Avem nevoie cu toții de o perioadă în care să creștem și să ne dezvoltăm, iar pentru ca această dezvoltare să poată avea loc, avem nevoie de o stabilitate. Investițiile nu vor veni într-o țară unde nu sunt reguli clare pentru business. Avem numai noi de pierdut, dacă situația din țară va fi incertă, măcinată de conflicte și dacă nu va exista stabilitate la nivel politic", a adăugat șeful Asociației din Industria Prelucrătoare, Marin Ciobanu.

Anul trecut, Marin Ciobanu a anunțat că se lansează în politică. El a susțin protestele organizate de către Partidul "Demnitate și Adevăr" al mafioților Țopa. Iar în luna mai 2016 acesta a fost văzut la Frankfrut alături de Andrei Năstase, urcând în mașina lui Victor Țopa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu